ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Човечеството загива от…гъбички!

Гъбичните заболявания могат да се окажат следващата глобална заплаха за човечеството. Статистиката сочи, че този причинявани от гъбички болести убиват повече хора, отколкото туберкулозата и маларията!

gribВодещият британски микробиолог Розмари Бърнс, професор в Кардифския университет предупреждава за тази опасност, описват от medikforum.ru. Според нея заплахата от гъбичните заболявания постоянно се увеличава. Най-новата статистика е категорична – стотици хиляди хора умират от болести, причинени от гъбички, и броят им непрекъснато расте. Гъбичките провокират тежки респираторни заболявания и инфекции на кръвоносната система, включително сепсис. Според експерти гъбичните заболявания ще продължат да увеличават броя на жертвите си.

За много хора думата “гъбички” звучи несериозно: свързват ги с неприятни миризми и дискомфорт на ходилата и ноктите, коментира професор Бърнс. Всъщност истината е много по-жестока. Освен болестите, които причиняват, габи и гъбички унищожават всяка година 30% от селскостопанската реколта на човечеството. Към тях не бива да се отнасяме с хумор и пренебрежение като към нещо глупаво и безопасно.

Съвременната наука познава над два милиона разновидности на този вид организми. Това е една от формите на живот, най-добре приспособяваща се към различни външни условия и към техните промени. Те обитават планетата стотици милиони години, много преди да се появи човекът. От всички видове едва 600 причиняват заболявания, като 99% от случаите са “актив” само на 30 вида от тях.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *