ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Артрит и всякакви болки в ставите минават по-бързо с тези рецепти

Това са най-добрите рецепти от народната медицина, които ще ви помогнат при ставни заболявания, артрит и всякакви подобни болки

images (20) При заболявания в ставите, артрит и радикулит може да пробвате компреси с хрян. За да направите това, настържете хрян, вземете чиста марля и сложете настъргания хрян върху нея. След това внимателно положете върху засегнатото място. Направете хубава и стегната превръзка. Дръжте колкото можете да понасяте, защото след известно време започва да се чувства едно доста прогресиращо затопляне. След това махнете компреса, почистете със салфетка и нанесете някакъв мазен крем, за да се избегне дразненето или изгаряне. Вместо настърган хрян може да се ползват пресни листа от това растение.

Борови вани премахват болките в ставите

При артрит перфектно ще помогнат боровите вани. Подгответе свежи иглички от смърч, бор, ела или кедър, заедно с малки клонки. Накъсайте крехките клонки и подгответе две шепи задушени с вряща вода. оставете да престои. Водата се охлажда до 40 градуса. Потопете краката и стойте така около половин час. Задължително правете баните преди сън, за да може след тях да сте на топло. Повторете банята след 2 дни. трябва да направите не повече от 10 такива бани. Болката отшумява, а движението след тези бани не е неприятно.

При заболявания на ставите ще ви помогнат и следните рецепти:

– 100 грама млян корен от репей залейте с 0,5 литра водка, оставя се да престои на тъмно място за 2 седмици, като периодично се разклаща. Втрийте във възпалените места. Можете да направите лапа от пресни листа от репей. Само трябва леко да ги начукате и да увиете местото с топъл шал. Компресите се сменят на всеки 2 часа.
– Когато трябва да се облекчи болката, намокрете кърпа с настойка от валериана (фармацевтичен препарат) и постави на мястото, където боли най-много. Сменяйте компресите 2-3 пъти на ден.
– През есента се съберат клончета от дива роза, нарежете ги и ги изсушете. 2 супени лъжици се заливат в чаша вряла вода, оставят се да врат още 5 минути, 20 минути се настояват и след това се прецеждат. Болните с радикуит могат да пият тази отвара 20 минути преди хранене 3 пъти дневно.

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив се препоръчва при различни дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, както и при травми на опорно-двигателната система.

„Болката в ставите, която ме мъчеше толкова дълго време, вече е в миналото! Моето спасение се казва LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив. Благодарение на тези ампули за пиене се чувствам прекрасно и се радвам на живот без болка!“ – Веселина. 

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив
LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *