Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е перфектната антивирусна бомба – РЕЦЕПТА

Ето какво ни трябва, за да си подготвим една антивирусна бомба, която ще засили имунитета ни, за да се предпазим от вируси и всякакви гадни болести 

antivirusna
антивирусна бомба

Ето какво ни трябва, за да си подготвим една антивирусна бомба.

Необходими съставки:

  • 2 лимона
  • 200 мл 100% натурален пчелен мед (твърд мед, купен от производител, а не течен от супермаркета!)
  • 1 корен от джинджифил
  • 5 ореха без черупките

Начин на приготвяне:

Накълцайте орехите, джинджифила и лимона на малки парчета след това ги сложете в блендер с малко вода. Включете блендера и разбъркайте, докато стане гладка смес. След това добавете меда и разбъркайте отново. Получената смес се прехвърля в чист стъклен буркан, който трябва да се покрие с капак и да се съхранява в хладилника.

Начин на консумация:

Консумирайте по 1 супена лъжица от сместа на ден. Можете да добавяте към чай или просто топла вода. Освен това е вкусно и добавено към топло прясно мляко. Всяка от тези комбинации освен страхотния вкус има и много ползи за здравето на имунната ви система и ще ви предпази от болестите на сезона по изключително естествен начин. Ако добавяте към дневната си диета и по 2 скилидки чесън, въобще няма да има нужда да се тъпчете с ваксини, които имунната ви система може да не понесе.

Тази смес няма никакви странични ефекти и от нея не могат да настъпят вредни последствия, каквито се получават от ваксинация против грип. Ако не вярвате – прочетете дори само една листовка към ваксина и ще видите за какви нежелани реакции от тях пише там.

Подобрявайте имунитета си с природни средства и ще преборите всяка болест лесно! Колкото повече се придържате към здравословното хранене и живот, толкова по-малко ще бъдете под властта на лекарите, които се препитават от вашите болести!

 

 

Най-ефикасната рецепта от баба против кашлица!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *