Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови отвари при болки в сърцето – 3 рецепти за дълъг живот!

Редовният прием на тези бикови отвари гарантира дълга и безпроблемна работа на вашето сърце

сърце При коронарна недостатъчност е полезен чай от копър. 2 супени лъжици семена от копър се заливат с 1 чаша вряла вода. Оставете да ври на водна баня в продължение на 10 минути. Прецедете и охладете. Когато го излеете в чашата, в която е била водата, допълнете ако е необходимо, за да се възвърне първоначалния обем. Пие се по три супени лъжици 5 пъти на ден.

При стенокардия може да се използва бял смил. 2 супени лъжици от билката се заливат с 1 чаша вряла вода, оставете да ври на водна баня в продължение на 15 минути, настоява се за 45 минути. Прецежда се и обемът се довежда пак до 1 чаша. Пийте 1/3 чашата два пъти на ден 20 минути след хранене.

Опитни билкари препоръчват да се използва специален еликсир, който е ефективен не само при исхемия, но също така помага и при хипертония и атеросклероза. Той се получава от двете форми. Първата включва мед (500 г) и ръж (500 мл). Смесва се при постоянно разбъркване и се нагрява на водна баня, за да се образува на повърхността на бяла пяна. След това отстранете от огъня и се оставя да престои в продължение на 15-20 минути.

Втората част включва валериан, трева бял смил, дяволска уста и цвят от лайка. От всяка билка се взема по една чаена лъжичка, изсипва се билковата смес в 1 литър вряла вода, престоява 30 минути и се филтрира. Така получената смес се прибавя към меда и ръжта и се настоява на тъмно място в продължение на 3 дни. Да се съхранява в хладилник. Приема се по две супени лъжици три пъти на ден. Курс на лечение – 3 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *