ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови рецепти при рак на дебелото черво, черния дроб и стомаха

В 1 литър вода се сваряват 24 цвята от грах. Вари се докато отварата остане наполовина. След като изстине се прецежда и се пие на гладно 3-4 пъти дневно.

Смесват се 625 грама пресен чист мед с 375 грама алое и 300 грама чисто червено вино. Преди смесването алоето се смила. Сместа се държи 5 дни на тъмно и хладно място. През първите 5 дни се пие по 1 чаена лъжица 3 пъти на ден преди ядене. Срокът на лечение е от 1-3 месеца. Освен при рак на стомаха рецептата е ефективна и при рак на матката.

При рак на черния дроб – се прави смес от равни количества корен от гръмотрън, волски език, семе от тинтява, блатен тежник, жълта иглика, черен оман, трицветна теменуга, ранилист, подбел, бял равнец, маточина, мента, червено подъбиче и пипериче. 3 супени лъжици от сместа се варят в 1 литър вода, докато остане наполовина. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *