ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази рецепта удължи живота на хиляди хора по света!

Дори и само през зимата да ползвате тази рецепта, пак ще имате невероятни ползи за здравето. Тази рецепта се ползва с голям успех на Изток – популярна е в Китай, Япония и дори Южна Корея. Казват, че южнокорейските лидери редовно консумирали тази вкусна и полезна смес и затова се радвали на желязно здраве и дълъг живот.

рецепта
Тази рецепта се ползва с голям успех на Изток – популярна е в Китай, Япония и дори Южна Корея. Казват, че южнокорейските лидери редовно консумирали тази вкусна и полезна смес и затова се радвали на желязно здраве и дълъг живот.

Тази рецепта се ползва с голям успех на Изток – популярна е в Китай, Япония и дори Южна Корея. Казват, че южнокорейските лидери редовно консумирали тази вкусна и полезна смес и затова се радвали на желязно здраве и дълъг живот.

Съставки:

  • 1 кг мед
  • 1 кг моркови
  • 3 големи лимона
  • 100 г хрян
  • 150 г ракия (водка)

Приготвяне

Морковите и лимоните се смилат и заедно с меда се слагат в 3-литров буркан. Хрянът не се бели, а се измива и се изтърква с четка, нарязва се ситно и се залива с ракията в отделен съд. Сместа престоява едно денонощие и се изсипва в буркана с меда, морковите и лимоните.

Бурканът се затваря и 20 дни стои на тъмно.

Приложение

Получената смес е приятна на вкус. Яде се по 1 супена лъжица от нея три пъти на ден, докато се употреби цялото количество.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Тази рецепта удължи живота на хиляди хора по света!

  1. Boyko каза:

    Hello, Boyko!
    I am loving, caring and loyal. I enjoy simple things in life: family, loving husband and a nice job. I like flowers and would like to be surrounded by them. My favourite ones are roses, tender, fragile and sensitive,but at the same time passionate as I am. The only thing I dream of is to meet a man who acts rather than says.
    I see my soul mate as a kind man with warm heart and good sense of humor.
    I am looking for a person with family values, stability, serious and affective.
    Evgeniya

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *