Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Аромотерапия при ухапване от насекоми

Напълнете пулверизатор с вместимост 120 грама с топла вода и добавете в нея 2-4 капки етерично масло от кедър. Напръскайте се с тази течност, която е прекрасно средтво за защита от комари. Тя има едно предимство-няма да усетите никаква миризма, а насекомите ще бягат от вас.

Към половин чаена чаша зехтин добавете 5-6 капки етерично масло от розмарин, евкалипт и лавандула и 2 капки ментово масло. Нанесете сместа върху кожата, но много внимателно за да не попадне в очите ви. След това измийте добре ръцете си.

Ако по време на отпуската вземете със себе си шишенце лавандулово или масло от чаено дърво, може да не се страхувате от насекоми. Каквото и да ви ужили –комар, пчела или оса, веднага нанесете капка етерично масло върху ухапаното място. Повтаряйте тази процедура през няколко минути докато сърбежът изчезне напълно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *