ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да не правим, когато сме болни?

Понякога правим неща, които не само че не подобряват състоянието ни, но и влошават доста цялостния ни тонус

лечение

Прием на много лекарства

Колкото и да ви е зле, не приемайте твърде много медикаменти. Смесването на много лекарства с едни и същи съставки може да се окаже опасно. Не забравяйте, че няма вълшебни илачи, които от първото хапче ви даряват с вечно здраве.

Предозиране с кофеин

Независимо дали имате тонус или не, не прекалявайте с кофеина, само и само за да усетите прилив на енергия. Намалете количеството още на захарта, безалкохолните и енергийните напитки – те може да влошат симптомите на болестта. Кофеинът и захарта дехидратират и възпрепятстват почивката, от която се нуждаете, за да оздравеете.

Използване на мръсен спрей за нос

Последното нещо, което ще ви се ще да правите, когато имате хрема, е да чистите накрайника на спрея за нос всеки път, когато го използвате. Въпреки това намерете желание за този ленински съботник, защото непочистеният накрайник връща бактерията обратно в носа при следващото използване на флакона. Най-доброто почистване става със спирт.

Употреба на стари илачи

Не се изкушавайте да използвате антибиотици или противовирусни медикаменти, останали от предишното ви боледуване. Не само че няма да имате достатъчно количество, но и свойствата им ще са отслабнали с времето, пише списание „За жената“.

Духане на носа твърде настойчиво

Ако сте прекалено настоятелни в издухването на носа, това може да доведе до инфекция на синусите, която ще продължи доста по-дълго от хремата.

Пипане на лицето

Когато изпитвате здравословна неадекватност, цялото тяло ви боли. Но истинското разпространение на бацили идва от лицето. Когато кихате или кашляте, бактериите се прилепват върху него безкомпромисно. Опитайте се да държите ръцете си далече от носа – не го почесвайте. И за нищо на света не си дъвчете ноктите. Бактериите само това чакат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *