Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на междуребрена невралгия с рецепти от руската традиционна медицина

Интеркосталната невралгия се характеризира с тежко увреждане на гръбначните нервите в областта на гръдната област

herbs (2)
Лечение на междуребрена невралгия с рецепти от руската традиционна медицина

За лечението на интеркостална невралгия народната медицина препоръчва различни средства като масажи, компреси и отвари. Разбира се, понякога болката е толкова силна, че само обезболяващи лекарства помагат да се отървете от нея, но по-нататъшното лечение ще се случи по-ефективно и ще бъде по-трайно, ако използвате средства от народната медицина.

Основният признак на всички невралгии, включително и на междуребрената – това е болката. Когато междуребрената невралгия идва с болка, тя възниква в областта на ребрата. Болката може да бъде първоначално слаба, едва забележима, може да се възприема и като парене. Невралгичната болка възниква по-често при движение и тренировка.

Други симптоми на междуребрената невралгия:

  • Болка не само в ребрата, но също така в гърба, под лопатките, в областта на кръста;
  • Скованост на отделни участъци от кожата;
  • Обилно изпотяване;
  • Мускулни спазми.

Лечение на интеркостална невралгия с рецепти от народната медицина

Отдавна е известно, че мехлем на основата на пчелна и змийска отрова, дава отлични резултати. След третиране с този мехлем се поставя найлон и се увива с вълнен плат, за да може да се загрее.

Твърдо сварено яйце топло яйце се слага в областта на болката докато е топло и се държи така, докато изстине. Може да се смени с друго и така поне до три броя яйца.

Втрива се в кожата на възпалените места сок от черна ряпа сок със сок от хрян смесени с вазелин

Много помага нещо толкова просто като една свежо нарязани нарязани листа от репей, добре намачкани, така че да се получи сочна каша. Слага се към вътрешната страна на гърдите, покрива се с найлон, изолира се с вълнен плат и така се държи цяла нощ.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *