Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Преоткрийте страстта с партньора си!

За да преоткриете страстта с партньора си, ви предлагаме тази двуседмична програма за подобряване на либидото и възпламеняване на страстта.

Страстта

Тя иска да се гушне, той – да чете. Той иска нежност, а тя – само да спи. Угасването на страстта може да се дължи на различни причини. Без значение дали е умора, стрес или психически конфликт, крайно време да предприемете нещо, защото физическата любов доставя удоволствие във всяка възраст.

С напредването на възрастта намалява не само физическата ни кондиция, а също потентността и либидото. Не позволявайте снимките на вечно потентния мъж и изгарящата страст, които ни се натрапват като стандарт от илюстрираните списания, телевизията и рекламите, да ви заблудят.

При всеки човек съществуват известни физиологични колебания (включително и хормонални), които се отразяват на сексуалността му.

Страстта угасва, когато тялото и психиката са претоварени. Здравословни фактори като хипофункция на щитовидната жлеза, смущения в кръвооросяването, медикаменти и техните странични ефекти или други заболявания също влияят на любовния живот. Причините могат да бъдат и психически бариери като страх от неуспех, недостатъчна кондиция или загуба на привлекателност с възрастта. Поговорете открито с партньора си за вашите притеснения и желания и не се подчинявайте на натиска за незабавен успех. Дайте си две седмици, за да преоткриете отново себе си и своя партньор. Удоволствието изисква време. Нарушете рутината на ежедневието и се концентрирайте изцяло върху човека до вас.

Дълбоко въздействие

Има ли нещо по-хубаво от изпълнените с любов докосвания от ръцете, които нежно галят тялото? Схващанията се отпускат, а стресът и напрежението отзвучават. Насладете се на масаж с вашия партньор и изпитайте доверие с цялото си тяло. Не е необходимо да изучавате специална масажна техника. Най-важното е да успеете да почувствате партньора си и тогава ще усетите от какво се нуждае той.

Отделете време един за друг. Насладете се на нежния масаж, който сгрява тялото и душата и се отдайте изцяло на взаимността.

Хапчето

 

Виаграта е първото ефективно средство за перорално лечение на смущения в ерекцията. То въздейства стимулиращо, като увеличава кръвоснабдяването към пениса. Виаграта помага в определени случаи,но не трябва да се възприема като всемогъщо средство, още повече че не е лишено от странични ефекти. От много по-голямо значение е откритото общуване между двамата партньори.

Масаж

Постелете на пода мека кърпа, върху която да лежите по време на масажа. Най-добра за начало е горещата вана, която отпуска мускулите.

Пригответе смес от масла за стимулиране на сетивата: по

5 капки масло от жасмин, роза и бергамот, 10 капки санталово масло, които добавете в 50 мл масло от жожоба.

Легнете по корем и се отпуснете. Дишайте дълбоко и равномерно. Нека партньорът ви коленичи до вас и ви масажира с меко изтегляне на дланите, като започне от раменете. Не нанасяйте маслото директно върху кожата, а първо го сгрейте в дланите си.

Съвет

Атмосферата трябва да е подходяща. Приглушената светлина, тихата музика и ароматна свещ ще ви помогнат да се отпуснете.

Въздействието на водата

 

Топлата вода, която поема тежестта на тялото и гали кожата при всяко движение, е специален начин за релаксиране на духа и тялото. Кога за последен път сте ходили да плувате с партньора си? През тези две седмици отделете време за това поне 3-4 пъти.

Упражненията с топка във водата не само стимулират кръвообращението и укрепват мускулатурата, но и изграждат усет за собственото тяло. Потопете се във водата, оставете се да ви люлеят на ръце, отпуснете се и почувствайте как се носите почти в безтегловност.

Упражнение във водата 1

Легнете по гръб във водата и нека партньорът обхване глезените ви с ръце.

Разтваряйте краката и отново ги събирайте. Първоначално партньорът ви помага при това движение, но след това започва да ви оказва съпротивление.

Съвет

Изпълнявайте леки махове с ръцете, за да се задържате уверено на повърхността на водата.

Упражнение във водата 2

Легнете с партньора си по гръб във водата един срещу друг. Загребвайте с ръце във водата, за да поддържате тялото в хоризонтално положение.

С помощта на стъпалата повдигайте малка топка и я подавайте на партньора.

След това увеличете малко разстоянието между вас и се опитайте леко да „хвърлите“ топката с крака.

Съвет

Това упражнение за укрепване на мускулатурата на долната част на тялото можете да изпълнявате също и на пода вкъщи.

Упражнение във водата 3

Легнете по гръб във водата и се отпуснете, затворете очи и дишайте спокойно и дълбоко. Партньорът ви трябва леко да ви придържа.

Нека той постави ръце под тялото ви и да започне да ви мести нежно насам-натам с ритмични движения. Наслаждавайте се на сигурността и интимността и не му противодействайте. След това изпълнете упражнението, като смените ролите си.

Храната

Връзката между кулинарните удоволствия и любовната страст е призната във всички култури. Еротиката и храната са свързани още от Грехопадението. Открай време определени храни – най-вече трюфели, стриди, черупчести мекотели – се смятат за афродизиаци.

Доставете си удоволствие с изискани ястия. Любовното меню включва съставки,  за които също се твърди, че стимулират либидото – аспержи, мускатово орехче, ванилия, смокини и червен пипер.

Гответе заедно. Съвместното удоволствие започва още в кухнята и съвсем не свършва с консумирането на кулинарните вълшебства.

Смокини с мляко

Сърцевината на 1 плод от ванилия, 200 г кисело мляко, 1 с. л. пудра захар, лимонов сок, 4 пресни смокини, листа от маточина за гарниране

  • Разрежете по дължина плода от ванилия и отделете сърцевината. Разбъркайте я с киселото мляко и захарта, добавете лимонов сок. Оставете сместа в хладилника.
  • Обелете смокините. Нарежете плодовете на ивички.
  • Разпределете киселото мляко в две десертни чинии. Подредете ивичките от смокините върху него.
  • Гарнирайте десерта с листа от маточина.

 

Супа от аспержи със скариди

250 г върхове от аспержи, сол, захар, лимонов сок, лук, 1 с. л. масло от омар, 100 мл сметана, жълтък, 30 г кисела сметана, бял пипер, 150 г почистени скариди

  • Сложете аспержите във вряща вода със сол, захар и лимонов сок. Варете ги в продължение на 10 минути. Отцедете ги, като запазите течността. Задушете ситно нарязания лук в маслото от омар, долейте 1/3 л от течността от аспержите и оставете за кратко за заври.
  • Разбийте на сняг 80 мл сметана и я смесете с жълтъка. Разбъркайте в супата останалата сметана и киселата сметана и овкусете с пипер.
  • Накрая добавете сметаната и жълтъка, а после и скаридите. Оставете супата да поеме за 5 минути, но не я оставяйте повече да ври.

Пилешки гърди с гарнитура пюре от картофи

2 парчета филе от пилешки гърди червен пипер, сол, олио, 2 стръка лук, 1 с. л. масло с подправки, 1 с. л. зрънца маринован зелен пипер, 1 ч. л. акациев мед, сокът от 1 лимон, фино нарязан лимон,  100 мл шампанско, 150 мл готов сос за печене, 1 ч. л. нарязана маточина, 1 ч. л. масло, 1 ч. л. брашно

  • Оваляйте месото в пипера и го осолете. Запечете го в сгорещеното олио, извадете го и го запазете топло.
  • Нарежете лука на кръгчета и го задушете в маслото с подправките, докато стане прозрачен. Добавете зрънцата пипер, меда и лимоновия сок. Оставете сместа да заври. Прибавете внимателно филетирания лимон и охладете с шампанското. Прибавете готовия сос и маточината, като разбърквате внимателно.
  • Смесете маслото и брашното и ги добавете към соса. Оставете за кратко да заври.
  • Отново върнете месото в соса.
  • Към ястието сервирайте приготвено отделно картофено пюре, овкусено с мускат, сол и пипер.

Да обобщим

РАЗТОВАРВАНЕ

  • Поглезете се с партньора си в приятна обстановка посредством взаимен масаж, който отпуска мускулите и нежно разтоварва.
  • Подсилете въздействието на масажа с благоуханни етерични масла.

ДВИЖЕНИЕ

  • Потопете се заедно с партньора си и се възползвайте от съпротивлението на водата чрез
  • забавни упражнения, които стимулират кръвообращението.
  • Разрешете да ви носят на ръце, отпуснете се във водата, оставете вълните нежно да ви докосват.

ХРАНЕНЕ

  • Помогнете на страстта да се възпламени.
  • Наблегнете на стимулиращото въздействие на някои подправки и билки, за които се смята, че са афродизиаци.
  • Прочетохте как да сътворите едно изискано любовно меню.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *