Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако непрекъснато ви се случват злополуки, повикайте на помощ фън шуй!

Отрицателната енергия в дома често предизвиква ясно различима поредица злополуки дори когато те не са свързани помежду си – някой блъсва колата ви сутринта, давате на заден ход и хлътвате в канавката, удряте си главата в стълб, стъпвате накриво и падате.

zlopoluki1
Злополуки и фън шуй

Когато преживявате подобна поредица дребни злополуки, вероятно има дисхармония в едно от следните неща в дома ви:

Възможно е годишната и месечната летяща звезда да са донесли лош късмет за входната врата или спалнята ви. Добра идея е да проверите това, преди да се е случило нещо по-сериозно. В повечето случаи числата 5 и 2, заедно или поотделно, при влизането си в сектора на входната врата могат да причинят цял месец лош късмет. Окачете малък вятърен чан, изработен от всички метали, в близост до входната врата и вижте дали болестите и злополуките ще секнат. Ако това стане, оставете чана там за 30 дни и след това го махнете.

Входът на къщата е засегнат от някой елемент в прекомерно количество, което разстройва елемента на входната врата. Същото може да се е случило и в спалнята ви. Трябва да сте запознати с посоките в своя дом и с елементите на всяка от неговите части. Тогава ще знаете дали има конфликт между елементите. Например, ако изведнъж решите да поставите дърво в югозападния ъгъл на къщата, който е със земен елемент, и входната ви врата се намира там, дървото ще пресушава енергията на вратата. Махнете го! Всичко, което се случва в дома, влияе върху неговата чи.

Входът на къщата е блокиран с кашони, новопристигнали мебели или нещо подобно, които по някаква причина не са били преместени. Това може да ви докара поредица нещастия, ако не бъде поправено, така че никога не позволявайте на неотворени кутии и кашони да запречват помещенията.zlopoluki-ritual s tamian

 

Ако не можете да откриете никаква причина за нещастията, може би някой от членовете на семейството неволно е вкарал в дома „мръсна“ енергия. Винаги можете да прибегнете към ритуалите за пречистване, за да видите дали това ще помогне. Всеки ден слагайте да гори тамян в поставка с Пи Яо – тамянът активира това същество пазител.

 

 

 

 

Научете се да разбирате знаците, които получавате от децата!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *