Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Безпорядъкът в дома ви влияе отрицателно на здравето ви, според фън шуй!

Домът ви диша като жив организъм. Неговият дъх, чи/ци, влиза и излиза през вратите и прозорците и минава през коридорите и стаите.

Когато минава безпрепятствено, чи/ци придава атмосфера на удобство и уют. Но когато потокът й среща прегради, породени от безпорядък, става обратното: вашата ци се движи трудно, балансът на елементите в организма ви се нарушава, здравето и делата ви се влошават.

Установени са няколко общи вида безпорядък. Безпорядъкът е свързан, от една страна, с инстинктите за самосъхранение и запасяване, а от друга – с усещането за несигурност. В основата си той съответства на елемента Земя. Ако земята е отрицателна, вие се притеснявате. Положителната земя стимулира. Човек, създаващ безпорядък, има нужда от стимулиране, от грижа и подкрепа. Ако сте склонни да създавате безпорядък, запитайте се какво ви е нужно, за да се чувствате сигурни и щастливи и какво у вас смятате, че ви пречи да го имате.

Безпорядъкът близо до вратата винаги говори за възпрепятстване на активните социални контакти. Ако край вратата ви е разхвърляно, ви се налага да се борите с много неща, които сякаш ви пречат да постигате целите си. Имате склонност да се барикадирате и ви е страх да се отпуснете. Неподредени и претрупани рафтове, поставени нависоко, или купчини от вещи, стигащи до тавана, показват, че се боите да не ви се струпат неприятности на главата.

Натрупани вещи под леглото водят до застой на ци и пораждат ша, която се просмуква в тялото ви, докато спите. Ако имате натрупани вещи под леглото си, дори да са добре подредени в кутии, махнете ги и ги поставете някъде другаде – и здравето ви ще се подобри.

Лесно можете да оправите безпорядъка в килера, като сортирате нещата, изхвърлите всичко ненужно и подредите останалото в кашони, пакети или по друг подходящ начин.

 

 

Балансирайте храненето си според фън шуй

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *