Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ХОМЕОЖЕН 9 / HOMEOGENE 9

Съдържа разтворим живак, бром, беладона, арника, котенце (Pulsatilla 3CH), печена мийна гъба, дива бяла тиква, фитолака декандра, трилистен змиярник, захароза, арабска гума, талк, магнезиев стеарат

Предназначение

homХОМЕОЖЕН 9 е хомеопатичен продукт, който се препоръчва при болки в гърлото, пресипналост, ларингити

Как се приема

Консултирайте се със специалист за целесъобразността от приема на този продукт при вашето състояние!
Обикновено таблетките ХОМЕОЖЕН 9 се вземат от възрастни и по-големи деца на всеки час между храненията. Таблетката се поставя в устата, без да се сдъвква, и се изчаква пълното й стопяване. Веднага щом забележите подобряване на симптоматиката, разредете приема!

ХОМЕОЖЕН 9 може да се дава и на деца под една година, като предварително се стрива и разтваря във вода. Посъветвайте се с педиатър за честотата на приема!

Ако сте пропуснали да вземете таблетка от медикамента, изчакайте часа на следващия прием. Не удвоявайте дозата, не предозирайте!

Възможни нежелани ефекти

Не са наблюдавани негативни странични ефекти, произтичащи от лечението с този хомеопатичен продукт.
Ако забележите симптоми, които могат да се свържат с приема на ХОМЕОЖЕН 9, без отлагане се консултирайте с вашия терапевт!

Кога НЕ БИВА да се приема

ХОМЕОЖЕН 9 не бива да се приема при доказана алергия към някоя от съставките. Ако в процеса на лечението с този продукт се проявят симптоми на непоносимост, спрете приема и се консултирайте с лекуващия. Допустими са характерните ефекти от рода на кожен дискомфорт, сърбеж и зачервяване, обрив, проблеми с дишането. Нова за пациента алергична реакция може да причини както компонент от основния състав, така и помощно вещество.
Бременни и кърмачки е желателно да се консултират с лекаря си, ако се налага да бъдат лекувани с ХОМЕОЖЕН 9.
Не са известни странични ефекти от приема на ХОМЕОЖЕН 9, които да затрудняват шофирането или работата с тежки машини.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с ХОМЕОЖЕН 9, които да причиняват опасни за здравето на пациента ефекти. Въпреки това пациентът следва да предупреди лекуващия, ако е приемал или продължава да приема лекарства за друго заболяване.

_______

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 60 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *