Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Според фън шуй ян звуците са добра терапия

Енергията на дома се оживява мигновено, когато й приложите звукова терапия – със звуци от музика, хора, деца, домашни любимци, чанове, звънчета, паници, барабани или чинели.

terapia zvuciВсяка традиция използва пулсиращите, ритмични звуци на различни инструменти, за да изпълни с ян енергия даден празник. Китайската включва много звуци – внезапното избухване на фойерверките при посрещане на Новата година, биенето на барабани по фестивалите при внасянето на многоцветните лъвове с тяхната ян енергия. Звънците и чинелите са също доста използвани за събуждане чи на дадено пространство. Когато се нанасят в нов дом хората извършват ритуал, който винаги включва биене на барабани, звънчета и чинели. А още по-добре е, когато наоколо танцуват и подскачат лъвове.chan-zvuci

Във вашия дом също може да се използва звукова терапия, макар и не в такива величествени мащаби. Не е нужно домашната енергия да бъде чак толкова мощна, затова вятърните чанове са отличен начин за улавяне естествените звуци на вятъра. Те могат да бъдат направени от метал или бамбук. Звуците от двата вида са коренно различни. Можете да използвате и двата: металните за западните и северозападните ъгли, а бамбуковите за източните и югоизточните. Причината е, че двата елемента, които биват подсилвани в този случай – дървото, което носи материално благополучие, и металът, който носи злато и успехи – са най-често свързваните с материалния успех.

Окачете ги в ъглите на дома си, но не забравяйте, че жилището ви трябва възможно най-често да се огласява от смях. Ян енергията на щастливите хора е особено силна, така че канете често приятелите си у дома. Тази мярка е много по-ефикасна, отколкото предполагате. Когато пък ви предстои откриване на нов магазин, сватба, нанасяне в нов дом или просто празнуване на Нова година, използвайте лъвовете. Съчетанието от звън на чинели, думкане на барабани и подскачащите наоколо златни и червени лъвове създава невероятно мощен запас от ян чи.

По време на празниците по посрещането на китайската Нова година се използва звън на чинели и думкане на барабани, които събуждат и презареждат околната чи.

 

 

Как фън шуй помага, когато отношенията ви с хората около вас се влошават

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *