Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Редовният се*кс е лекарство!

Знаете ли защо непрекъснато срещате по улиците намръщени и злобни жени?

Точно така! Защото са незадоволени! А това означава, че мъжете (повечето) в България не стават! Впрочем стават – за пиене и ядене! Оплакват се, че жените им след раждането ставали дебели, отпуснати и какво ли още не. Ами стават, защото не ги поощрявате да изглеждат добре, включително и като им помагате в домакинската работа. Повечето мъже у нас не знаят как да сменят памперса на бебето, камо ли да го нахранят!

Но да не се отклоняваме от темата – защо редовният полов живот е лекарство.

Защото замества ефекта на медикаментите с естрогени и чрез повишаване на кръвоснабдяването стимулира функциите на органите в малкия таз. И още:

  • Болки: Оргазмите карат мускулите на матката да се свият и освободят химикали в мозъка, които действат като естествено болкоуспокояващо за незабавно облекчаване на болките.
  • Настинки: Редовният секс има имуностимулиращи ефекти, които могат да лекуват обикновена настинка. Общуването повишава имуноглобулин А, който се бори с вирусните инфекции и настинките.
  • Безсъние: След секс, тялото ви освобождава хормона окситоцин, известен още като „хормона на прегръдката“, който помага на съня. Жените произвеждат повече окситоцин, отколкото мъжете.
  • Хълцане: Оргазмът води до невероятна стимулация на вагуса. Затова сексът, който завършва с оргазъм е като панацея за продължителното хълцане.
  • Депресия: Когато правите секс, организмът произвежда повече добри хормони, включително окситоцин и ендорфини. Освен това спермата съдържа химикали, които повишават настроението и съдържат антидепресанти.
  • Мигрена: Сексуалната активност по време на мигренозен пристъп може да облекчи или дори да спре атаката  в някои случаи. Сексуалната активност по време на главоболие не е необичайно поведение и е използвана от някои пациенти за лечение на мигренозни пристъпи.

Така че – правете секс дами и господа, редовно! Това означава поне два пъти седмично, но най-малко един път. Ако нямате партньор, трябва да прибягвате до самозадоволяване, което съвсем не е забранено, докато сте сами.

 

Истината, която само най-щастливите двойки знаят

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *