Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 неща, от които всеки диабетик има нужда

Диабетици, запасете се с полезни неща!

1. Купете си „органайзер“ за таблетки

Много диабетици вземат от 8 до 12 различни лекарства, витамини и други добавки. Следенето на толкова много таблетки е трудно, както и запомнянето на вече приетите и тези, които още не сте взели. Снабдете се с „органайзер“ за таблетки, който има отделения с капачета за всеки ден от седмицата. Ще можете от пръв поглед да прецените кои сте взели и кои – не.

Кутия за лекарства Смарт МЕДИКАЛ Бокс - винаги с вас
Кутия за лекарства Смарт МЕДИКАЛ Бокс – винаги с вас

2. Вземете си няколко опаковки с течна захар за диабетици

Носете препарата навсякъде. Продуктите, съдържащи глюкоза, са предназначени за повишаване нивата на кръвната захар. Ако сте особено предразположени към ниска кръвна захар, е добра идея да разполагате с няколко опаковки – в автомобила, на работното място, вкъщи и в багажа по време на път. Прехвърлете част от течността в по-малък, плътно затварящ се съд, който да носите в чантата или джоба си, когато излизате някъде.

3. Зарадвайте краката си с чорапи против ожулване

На пазара се предлагат чорапи за хора, страдащи от загуба на чувствителност в ходилата. Тези чорапи са удобни, без да са прекалено стегнати и нямат шевове, които биха могли да ви причинят охлузвания или мехури. Хората със загубена чувствителност в стъпалата могат и да не забележат ожулването от обикновените чорапи, което би могло да доведе до мазоли или инфекция.

Тези наномагнитни чорапи са специално изработени за диабетици
Тези наномагнитни чорапи са специално изработени за диабетици

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ:

dimitarИмето ми е Димитър Любомиров и съм болен от диабет. Имам диабетно стъпало и от много дълго време търся някакво решение на проблема.

Краката ми винаги са студени, защото имам нарушено кръвообращение. Преди известно време попаднах на обява за наномагнитните чорапи BIOMAGNETIC POWER. Веднага се обадих и си поръчах, защото изглеждаха надеждни. Шестото ми чувство не ме излъга – чорапите наистина са много добри и вече се чувствам по-комфортно!

Димитър Любомиров, 42 години

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *