Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 рецепти за салати, които прочистват червата

За почистване на червата от натрупаните вредни вещества в тях не е необходимо да се изтощи организма като се спазват разни диети

салата Достатъчно е често да хапвате салати. Предлагаме ви две рецепти, които може да ползвате целогодишно

За приготвянето на тази салата, имаме нужда от тези съставки /колкото събира вашата чиния за салата/: зехтин, прясно изцеден лимонов сок, сушени сливи, моркови, цвекло и зеле. Започнете да настъргвате на средно ренде морковите, зелето и червеното цвекло (сурови). Старателно разбъркайте, а ако се е образувал сок, отделете го и го изпийте. След като сте готови нарежете предварително накиснатите сливи и добавете още лимонов сок, ако е необходимо. Препоръчително е да се използва това ястие като закуска и вечеря за 2-3 седмици.

Друга рецепта

Настържете една зелена ябълка, червено цвекло и моркови. Смесете всички съставки и добавете нискомаслено кисело мляко. Тази салата трябва да се яде за вечеря.

Още една рецепта

Необходимо е да се нареже наситно зеле, краставица и една средна зелена кисела ябълка. Добавете магданоз и няколко сушени кайсии, нарязани на парченца. Овкусете с лимонов сок и зехтин. Може да добавите и кисело мляко. Не слагайте сол. Яжте тази салата като обед в продължение на месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *