Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как народната медицина помага при стомашни болки!

ДОБРАТА СТАРА БУТИЛКА С ТОПЛА ВОДА

Ползата от бабиния трик с бутилката с гореща вода върху стомаха(или затоплената тухла) се оказа научно обоснована. Екип от британски учени и специалисти установиха, че когато се загрее до около 40 градуса кожата в областта на стомаха, намиращите се по повърхността й сензори за топлина се активизират и блокират усещането ни за болка. Трикът няма продължителен ефект, но е достатъчен, за да се почувстваме по-добре.

ОТВАРА ОТ ЛАЙКА

stomashni bolkiНаричали лайката в древен Египет „цвете на боговете“. Това уникално цвете действа безотказно при стомашни болки, тъй като действа успокояващо на коремната лигавица.

Примерна рецепта с лайка:

Четири с.л. цвят от лайка се заливат с литър вряща вода. След 3 минути сместа се отцежда и се смесва с тинктура от лайка. Пият се 2 чаши на гладен стомах, като след това за по 5 мин. трябва да лежите последователно на лявата, дясната страна, на гръб и накрая по корем.

ГАСТРОМАКС ще ви избави от стомашните проблеми!
ГАСТРОМАКС ще ви избави от стомашните проблеми!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *