ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лайката лекува хемороиди

Баба знаеше чудесно простичко средство, което много помагаше при хемороиди: една пълна шепа от лайката се запарва в кофа с три литра вряла вода, над кофата се поставя дъска и се сяда така, че парите да достигнат до хемороидите.

Можете да опитате един от съветите на пастор Кнайп– препоръчва да се седне върху мокра кърпа. Поставете вълнено одеало върху стол, отгоре суха ленена кърпа върху нея друга, натопена в студена вода. Седнете за около половин – един час и се загърнете с одеялото. След това трябва да погледнете за около половин час.

Много облекчаваща е седяща баня с отвара от кора от дъб, сварена в 1 литър вода.

Опитайте с горещи компреси, на топена на отвара от бял равнец.

Пийте често през деня по 1 чаша натурално ябълков оцет.

Хранете се с богати на целулоза хранителни продукти като мюстли от пресни зърна, много еднозърнести млечни продукти и сурови храна.

При кървящи хемороиди пийте сутрин и вечер по 1 една чаша от следната билкова смес: по равни части бял равнец, овчарска торбичка, бял имел и лечебна динка. Приготвя се като отвара.

Измивайте след всяко ходене по голяма нужда основно ануса с вода, в която сте добавили няколко капки тинктура и лайка. Когато сте извън дома използвайте мокри, непарфюмирани мокри кърпички.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лайката лекува хемороиди

  1. Иван Иванов каза:

    Хора, моят опит в борбата ми с тея хемороиди е около две годишен, използвах доста неща, но последното, което засега дава невероятен резултат е следното. Купих си един мехлем – Хеморел, хубав е защото е на билкова основа. Ползвах го всеки ден около 20 дни. Освен него всяка вечер, ако не излизам ям по 2-3 скилидки чесън. Другото много важно нещо е при изхождане ползвайте столче, все едно сте на клекало от старите. Така стомаха и червата се изчистват от токсини и отрови. Тези 3 неща ме излекуваха от много неприятни сърбежи и дискомфорт. Не съм ходил на лекар от неудобство. Но тези 3 неща при мен проработиха. Вече не ползвам мехлема, но изхождането със столче е много важно и чесъна също. Това е моя съвет, дано да помогна на някого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *