Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Куркумата е два пъти по-силна в комбинация с:

Полезната жълта под­правка подсилва много­кратно здравословния ефект на някои храни. Кои са най-подходящи­те й партньори?

 Куркума

Куркума и чесън

Суров или сготвен, чесънът предпазва от рак на стомаха и червата, от високо кръвно налягане. Комбинацията му с куркума е силно оръжие за защита на храносмилателната система.

Куркума u зеле

Във всичките си разновидно­сти зелето е истинска здраво­словна храна. То е силен анти-оксидант, снабдява организма с витамин В9, предпазва от някои видове рак. Заедно с куркумата помага при лечение на язви на стомаха.

Куркума u риба

Рибата е ценен източник на цинк и омега 3. В комбинация с куркума тя става защитник на сърцето и кръвоносната система, помага на имунната система да се справи със зим­ните инфекции.

Куркума u пиле

Пилешкото месо е диетично (1 г мазнина на 100 г) и е бо­гато на витамини от група В. Куркумата подсилва ползата от него в борбата с лошия хо­лестерол.

Куркума u зелен чай

Зеленият чай помага да се освободим от мазнините, предпазва сърцето и регулира кръвното налягане. Куркумата увеличава 8 пъти превантив­ния му ефект срещу някои видове рак. 


 

 

С куркума в далечния Изток се предпазват от рак на стомаха и на дебелото черво

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *