ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жана Бергендорф: Алчна лекарка ми каза, че съм болна от рак!

Рак на маточната шийка. Тази кошмарна за всяка жена диагноза чула Жана Бергендорф, когато преди няколко години посетила столична специалистка по акушерство и гинекология.

Един от най-ужасните дни в живота на победителката от миналогодишния сезон на „X фактор“ настъпил точно в периода, в който със съпруга й Стефан били разделени, той в родната си Дания, а тя в София. Не раздялата била най-голямото изпитание пред певицата, а това, че корабният инженер отвел сина им Леон далеч от майка му, пише в. „Уикенд“.

„Тогава животът ми тръгна стремглаво надолу. Стефан ми взе детето и изпаднах в дупка. Не виждах изход от тунела, но всичко се сгромоляса до основи, когато ми откриха и рак“, признава червенокосата звезда.

Жана получила някои смущения в цикъла си, които я притеснили и решила да отиде на преглед. Гинеколожката без всякакви съмнения поставила диагнозата. Според нея заболяването на Бергендорф било в изключително ранен стадий, затова я обнадеждила, че срещу 350 лв. ще си реши благополучно проблема.

Обикновено това е цената за т.нар конизация на шийката на матката. Процедурата представлява малка оперативна jana bergendorfманипулация, чрез която най-често с местна упойка се отстранява увредената тъкан от шийката поради наличието на преканцероза (предраково състояние). „Всичко това съвсем ме съсипа. Но не то беше най-големият ми дерт. Дори си казах, че собственото ми здраве не е толкова важно и страшно, колкото липсата на Леон“, споделя още Жана.

Въпреки моментното си състояние, тя послушала разума си и не се хвърлила на сляпо към операционната маса. Потърсила за консултации и друг специалист. И, о, чудо! Певицата нито имала рак, нито състоянието й било предраково. Установило се, че менструалните й смущения се дължат на хормонален дисбаланс на нервна почва и ядове.

А такива й се насъбрали в излишък. Няколко месеца по-рано изгубила любимата си баба Данче – жената, на която дължи любовта си към музиката и първия си ангажимент към детския радиохор. През последния й април баба Данче, която доживявала дните си в старчески дом, паднала лошо. „Бях в Дания, но въобще не се замислих, събрах набързо един куфар и се прибрах в София. Почувствах, че е мой дълг да положа нужните грижи за тази жена. По три пъти на ден ходех в дома да я храня, не можеше сама“, разказва за онзи труден миг и за двете жени Жана. Точно когато възрастната жена започнала да се посъвзема, внучка й трябвало да понесе поредния тежък шок – научила с приблизителна точност датата, на която ще се раздели завинаги с баба Данче. Бергендорф мислела врачките за страшни шарлатанки, но от чисто любопитство решила да тества уменията на жена, препоръчана от приятелки.

„Врачката ми каза, че на 6 юни баба ще се влоши. Два дни по-рано Стефан бе довел за малко Леон до София. Тя видя правнука си, след което се предаде. На 10 юни имаше рожден ден. Купих цветя, бонбони, за да се почерпим с нея за 85-ата й годишнина. Баба Данче обаче си отиде навръх рождената си дата. На 12 юни я погребах“, разказва с треперещ глас Жана.

B17 КОМПЛЕКС за живот без рак
B17 КОМПЛЕКС за живот без рак

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *