Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Антикоагуланти се използват години при доказана флеботромбоза

Преди една година получих флеботромбоза. Пия антикоагуланти, спазвам двигателен режим. Интересува ме дали трябва да пия медикаменти за укрепване на вените и дали те са съвместими с антикоагуланта.

Иван Мишев, Видин

Ако диагнозата Ви е потвърдена от специалист съдов хирург и наистина страдате от дълбока флеботромбоза , лечението, което Ви е предписано е правилно.
Индиректните антикоагуланти / синтром/ ще трябва да използвате най-вероятно няколко години при системен контрол на съответните лабораторни показатели /протромбинов индекс/. През деня следва да носите еластичен бандаж /еластични чорапи, бинтове, чорапогащи/. Нощем кракът трябва да е вдигнат върху възглавница. Използването на други медикаментозни препарати не е от решаващо значение, но се счита, че такива лекарства като Детралекс, Ендотелон, Веноплант, Веналот и някои други оказват благоприятно влияние върху венозната стена, подобрявайки състоянието, тонуса и пропускливостта й.
Ако имате възможност посъветвайте се за избора на медикаменти със съдов хирург.

Доц. Виктор КняжевLekuva.net

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *