Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Правила за пушачите – част 2

В присъствието на жена мъжът пуши само с нейно позволение. Но в такъв случай той не трябва да предлага ръка на дамата.

Част 1

 

Не е прието да се пуши по време на разходка в парка, ако до вас върви жена или доста възрастен мъж. Не е прието да се разговаря с цигара в уста. При поздравяване винаги трябва да се извади цигарата или лулата от устата.

Никога не се влиза в чуждо жилище със запалена цигара или лула. Когато се отива на гости, не се изваждат от джоба цигарите и кибритът и не се поставят пред себе си на масата. Не може да се пуши без разрешение, а ако стопанинът не пуши и при това има само една стая, по-правилно е изобщо да се въздържаме от цигарите.

Пушещият лула трябва да попита стопанката за разрешение даже в случай че други вече пушат цигари. Защото димът от лула предизвиква задух на околните.

Ако стопанинът ви предлага цигара трябва да вземете с благодарност, а не да търсите своите цигари. Може да се отказва само в изключителни случаи, например, ако ви предлагат силни цигари, а вие сте свикнали на по-слаби. В такъв случай се благодари и се обяснява причината. Цигари и пури се предлагат винаги от кутия. Те се вземат, без да се избират и стараейки се да не се докосват другите. Предложеното не се разглежда внимателно и не се слага настрана за после.

Ако този, който ви предлага да запушите, също взема цигара, то вие му предлагате огън. Но ако той успее да запали клечка преди вас, има един много приятен обичай — да вземете от ръката на предлагащия горящата клечка и да я поднесете към неговата цигара и едва тогава към своята. Това се препоръчва особено с възрастни хора, тъй като е неудобно да ви обслужва по-възрастният.

Преди да се поднесе клечката, трябва да й се даде време да се разпали добре. Изобщо съществува правило, че по-младият дава огън на по-възрастния, мъжът — на жената.

 

Продължение…

 

5 факта за марихуаната и ползата от нея

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *