ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изпробвана ефикасна рецепта и съвети при ишиас и болки в гърба

Ишиас – това е един доста болезнен синдром, който засяга нервните коренчета в гръбначния мозък

ишиас Най-често заболяването започва остро и понякога може да стане хронично. По време на лечението се използват главно болкоуспокояващи, упражнения, процедури и вани. Лекуването на болестта е много трудно, повечето хора често се отказват, примиряват се, и започнат да водят живот, адаптиран към заболяването.

Но защо забравяме народната медицина? Има рецепти за различни заболявания, които карат все повече хора да се усмихват и да забравят за болката, само защото са решили да ползват нещо от тефтера на баба. Когато традиционната медицина е безсилна, на помощ идват билките.

При ишиас горчица, хрян и ряпа се прилагат директно на възпалената областта на гръбначния стълб, под формата на суспензия или лапа. Много полезни са и топлите вани с лечебни растения и разтвори. За тях ще ви дадем рецепти отделно.

Ето и рецептата, която помага при ишиас

Взимат се равни части от листа на боровинка, мащерка, морски зърнастец, касис, планински ясен и иглика. Заливат се две супени лъжици от сместа с 400 мл. вода. Редовно се взимат 2 супени лъжица 4 пъти на ден.

Освен това може да приготвите и инфузия от коренищата на бял оман. Добавят се глухарче и къпина се прилага под формата на компреси. Много полезни са и пресните листа от репей, директно положени в областта, в която чувствате болка.

Много е важно да знаете, че при лечението с билки може да се стигне до пренасищане. Затова сменяйте често отварите, които пиете и ползвате за компреси.

Нанобелт
Коланът „Нанобелт“ елиминира болките в кръста

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *