ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Древен китайски метод чисти бързо вредни соли и шлаки

Заедно с древния китайски метод за изчистване на солите от ставите и от цялото тяло, ви предлагаме още 3 ефективни рецепти

sol Налейте половин литър вода и сложете 5 броя дафинов лист и оставете да къкри 20 минути. Този бульон трябва да се пие по една глътка 2 – 3 пъти на ден. Тъй като този метод е доста силен и предизвиква бързо очистване, може да се възползвате от тази отвара отново след 5 дни.

За да се освободите от излишната сол от тялото ще ви помогне зеленчукова диета и редовната употреба на вода, в която е разтворен сок от червени боровинки. Съотношението може да е по ваш вкус. Въведете в диетата си задушени зеленчуци – моркови, цвекло, целина, зеле, картофи. И пийте постоянно боровинковата вода.

Кисело мляко и елда – един чудесен метод! Този метод за извличане на солта от организма е много популярен във Финландия. През нощта, сложете две супени лъжици смляна елда в 1 чаша кисело мляко и я изяжте на другата сутрин. Само 5 дни на такава диета ще ви помогне значително да намалите солните резерви и да отслабнете.

В китайската народна медицина се практикува като ефективен метод на физикалната терапия като наслагване на стъпалата на краката с глинени пелети. Смесете 2 супени лъжици глина с 1 супена лъжица смляна на прах смес от билки – лайка, градински чай, бял равнец (взети в равни пропорции). Оформете питки, които ще сложите в центъра на стъпалото, където има 60 активни точки. Стойте така най-малко един час. Тази процедура също така помага при отоци на краката и циркулаторни нарушения в органите на малкия таз.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *