Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-добрата рецепта за прочистване на панкреас и черен дроб с анасон

Семената на анасона са известни на лечителите от векове

анасон
Това е най-добрата рецепта за прочистване на панкреас и черен дроб с анасон

Днес рецептите от народната медицина с анасон все още се използват като средство, което облекчава множество болести. Това са две рецепти за анасон, като втората рецепта е за спиртен разтворена от анасон, която ще накара сърцето ви да работи двойно по-добре.

За нормализация на менструалния цикъл, обилна лактация, избавяне от метеоризъм и проблеми с женските органи, за подобряване на храносмилането (в това число и за възстановяване на работата и изчистване на панкреаса и черния дроб) се слага 1 ч.л. анасон на 300 мл вряща вода. След пълното изстиване се използва в течение на 1 – 2 дни, а след това се прави ново количество. Настойката помага за откашляне при бронхити и подобрява общото състояние при простуди.

За лечение на съдовете и сърцето, като успокоително средство, както и за повишаване на сексуалността се прави следната на-стойка: 200 г семена от анасон се смилат в кафемелачка, заливат се с 500 мл водка и се оставят на тъмно за месец и половина. Приема се 14 дни (най-добре от новолуние до пълнолуние) по 1 к.л. сутрин и вечер, разтворена в чай или вода. В спиртовата настойка допълнително можете да поставите и стрък ванилия (не забравяйте да го разрежете по дължина), пръчка канела, малко мащерка или розмарин, хвойнови плодчета (получава се по-силен, мъжки вариант).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *