Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

9 нови рецепти срещу високо кръвно налягане

Лимон и глава кромид лук с еднакво тегло се смилат, прибавя се захар, колкото тежат двете заедно, и сместа се сипва в тъмно бурканче. Всяка сутрин на гладно се приема по 1 кафена лъжичка.

Сутрин в бутилка студена вода се поставя парче магнит. След 5 мин. може да започне пиенето – през целия ден. На следващата сутрин остатъкът от водата се изхвърля и се слага нова. Това се прави всеки ден и не е необходимо да се приемат други лекарства.

1 глава кромид лук се нарязва на кръст, като ножът не стига до края. Леко се отваря, поставя се в купа за супа, залива се с вода до покриване на лука. Прави се вечер и сутрин течността се изпива.

1 шепа кори от червен глог (корите да са гладки) се слагат в 3 л студена вода. Ври 10-15 мин. Прецежда се и се пие по 1 ч. ч. 3 пъти на ден на гладно.

1 ч. л. семена от копър се счукват леко и се заливат с 300 г вряла вода. Кисне 1 час и се прецежда. Пие се по 1 винена чаша запарка 3 пъти на ден преди ядене.

Смесват се 20 листа индрише, счукани на прах, сокът от 3 лимона, 20 ядки от праскови и 500 г мед. Взема се по 1 с. л. смес половин час преди ядене.

Стъпалата на вълнени чорапи се намокрят с оцет и се изстискват леко. Обуват се вечер преди лягане. Върху тях се слагат други вълнени чорапи или терлици. Прави се 3-4 пъти. Повтаря се при нужда.

2 глави чесън се обелват и сваряват в 1 л прясно мляко. Изпива се и чесънът се изяжда. Прави се няколко пъти.

150 г наситнени дрянови кори врят в 1 л вода 10 мин. Приема се по 100 г 3 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *