Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за гръдна жаба

500 г лимони се измиват добре с топла вода и сапун, след което с настъргват заедно с корите на ситно ренде; 20 листа индрише с опашките се счукват на кашлица, добавя се 500 г мед и всичко се разбърква добре. Взема се 1 с. л. 30 мин. преди ядене. Задържа се 2 мин. в устата и бавно се поглъща.

Смесват се 1 кг пресен билков мед, 10 средно големи глави чесън, почистени и счукани на каша, и сокът от 10 лимона. Престоява 1 седмица в добре затворен буркан. От тази смес се взема само 1 път на ден 4 чаени лъжички, като сее преглъща много бавно. Лечението да не се прекъсва нито един ден. Приготвената смес трябва да стигне за около 2 месеца.

4 с. л. цвят от глог, 10 средно големи глави чесън, обелени и счукани на каша в дървено хаванче, 10 смлени с кората лимона се смесват с 1 кг чист пчелен мед (събиран през май). Престоява 15 дни на тъмно и проветриво място (не в хладилник). Бурканът да е плътно затворен. Приема се по 2 ч. л. смес бавно, на глътки, 3 пъти на ден половин час преди ядене. След свършване на дозата се прави почивка 15 дни и се повтаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Народни рецепти за гръдна жаба

  1. Антон каза:

    Стенокардия ми откриха преди 6 години. Бях на хиляда хапчета и поддържаща терапия. Почти не можех да ходя от кризи. Моята лична лекарка ми препоръча да пробвам с Венус Форте. Това е първата добавка направена специално за сърдечно болни хора. Аз нямаше какво да губя и почнах. За близо една година прием всеки ден по 3 супени лъжици аз станах отново човек. Кризи вече нямам, лекарства не пия , ходя на работа без никаква умора и отново се радвам на живота. Горещо я препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *