Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да прогоним умората от очите!

Натежалият от умора поглед състарява лицето и му придава тъжен вид. И обратно – блестящите очи го подмладяват. Ето някои лесни трикове, които помагат.

 уморени очи, натежали клепачи, подути клепачи, черни сенки под очите

Подобрен тен

Когато кожата не е във вър­ховна форма, очите не могат да предизвикат вниманието, което заслужават. Нанесете на лицето розови, бели или лилави отразяващи пигменти и след това ги покрийте с фон дьо тен. Професионалистите препоръчват най-вече розови­те нюанси, които привличат силно светлината. Избирайте в тези тонове ружа и блясъка за устни.

 

Студено против торбичките под очите

Те говорят за забавено движе­ние на кръвта и лимфата. Из­ползвайте две бучки лед или две изстудени в хладилника чаени лъжички – поставете ги под очите и задръжте де­сет минути. По същия начин можете да използвате две ох­ладени пликчета използван чай или две пликчета чай от лайка, напоени със студена вода. Оставете ги да действат около 15 минути върху тор­бичките под очите.

Използвайте следната хи­трина – нанесете точка светъл коректор във вътрешния ъгъл на окото, така ще отвлечете вниманието от торбичките.

 

Маскиране на сенките под очите

Ако сенките под очите ро­зовеят, покрийте ги с малко коректор в жълто-бежов цвят, след като вече сте нанесли фон дьо тена на цялото лице. Ако са синкави, трябва да ги ко­ригирате с продукт в оранжев нюанс. Понякога те са и вдлъ­бнати – тогава използвайте продукт с рефлектиращи час­тици, които придават обем. Във всички случаи сенките под очите се коригират с по-светъл тон от основния тен на лицето.

 

Оформяне на веждите

Тяхната форма е от същест­вено значение за израза на лицето. Поправете линията им с помощта на молив. Ако са много редки, попълнете празните места, като нанесете точки с молива, който трябва да е в цвета на косата.

 

Майсторски грим

Прекалено умореният поглед може да бъде освежен с по­мощта на перлени сенки, които привличат свет­лината. Нанесете също тъмен мо­лив в основата на горните мигли, като „стопите“ чертата в посока към сле­поочията. За миглите из­ползвайте спирала за обем, която придава дълбочина на погледа. Ако не сте в най-до­брата си форма, в никакъв случай не злоупотребявайте с количеството грим.

 

След купон

Безсънните нощи, прека­рани в забавление, оставят неприятни следи по лицето. На следващия ден се поста­райте да ги заличите.

  • Студеният компрес заличава подпухналостта. Две кръгчета свежа краставица вър­шат същата работа.
  • След това подсуше­те очите и нанесете хидратиращ околоочен крем с леки потупващи движения на показа­лците.
  • Пийте много вода и спазвайте лек режим на хранене без месо, сирене и колбаси. Зало­жете на плодовете и зеленчуците. Не пуше­те и не пийте алкохол, а потичайте малко в близкия парк.

 

Очилата Д-Р ВИЖЪН подобряват зрението!

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *