Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бездетна жена стана майка благодарение на…соята!

Съпружеска двойка от Великобритания изгуби 6 години от съвместния си живот в напразни опити да се сдобие с дете. Накрая мечтата им е осъществена благодарение на … соята и яйчения жълтък!

katАнгличаните Кати Харви и Дан Боули похарчили 20 000 паунда за инвитро процедури, разказват историята от medikforum.ru. След като се убедили, че Кати не може да забременее по естествен път, те се обърнали за помощ към специализирана клиника. Четири пъти правили опити за забременяване, но нещата не се получавали. Кати успяла да забременее само веднъж, но спонтанният аборт не й дал никакви шансове.

Едва тогава лекарите решили да направят по-точни изследвания и се разбрало, че Кати страда от рядко разстройство и именно то е причина за проблема й. Работата е там, че организмът й възприема оплодената яйцеклетка като агресор, чуждо тяло, с което трябва да се справи без забавяне. Това означава, че щом една яйцеклетка бъде оплодена от сперматозоид и в матката се появи ембрион, към него се насочват клетки-убийци и бъдещото бебе начаса загива.

Кати и Дан вече били съвсем отчаяни, когато им предложили друг път за решаване на техния проблем. Според лекарите в техния случай нещата можели да се променят чрез процедура, известна като венозно вливане на интралипиди. Тази техника е разработена неотдавна във Великобритания. Жената, която иска да забременее, се подлага на венозни вливания със специален разтвор – той е приготвен от компоненти на соевите масла, яйчен жълтък, глицерин и вода. Комбинацията въздейства на имунната система, като се противопоставя на клетките-убийци и не допуска унищожението на ембриона. Терапията с интралипиди при Кати се оказала с висок ефекти и тя накрая успяла да стане майка. Сега фамилията се радва на едно чудесно момченце.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *