Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои витамини помагат при еректилната дисфункция?

Еректилната дисфункция (прекъсване на ерекцията)засяга все повече млади мъже, а честотата на заболеваемостта бележи постоянна тенденция на увеличаване, констатират уролозите

еректилната дисфункция Причините за еректилната дисфункция са много и комплексни -сърдечносъдови и неврологични заболявания, депресии, стрес, урологични проблеми, злоупотреба с медикаменти, нездравословен начин на живот, злоупотребата с алкохол, цигари и др. Въпреки че българинът обича да се хвали,със сексуалната си мощ, и той не е подминат от световната тенденция. Поне това сочат проучванията. Повече от 300 хил. мъже у нас имат постоянни или временни нарушения на ерекционната способност. Засегнати са представители от всички възрастови групи. Лекарите твърдят, че българите изпитват притеснение и неудобство да говорят за проблема дори пред тях и само 10% търсят консултация със специалисти.

Някои експерти разглеждат еректилната дисфункция като симптом, който издава заболявания и нездравословни състояния. В наши дни лечението му не представлява трудност. Прилага се медикаментозна терапия в съчетание с промяна в начина на живот. Необходимо е да се увеличи физическата активност, да се ограничат алкохолът и цигарите, да се увеличи приемът на плодове и зеленчуци, а също и да се редуцира телесното тегло. При еректилна дисфункция и намалено либидо се препоръчват също и някои витамини и минерали, които допълват основното лечение. Консултирайте се с вашия лекар под каква форма и в каква дозировка да ги приемате.

Витамин А – антиоксидант, който съдържа необходими за синтеза на тестостерона вещества.

Витамин В комплекс -поддържа правилното функциониране на нервната система.

Витамин С – антиокси-дант, подобрява циркулацията на кръвта в гениталната област.

Витамин Е – стимулира синтеза на тестостерон; когато количеството на този полов хормон нее достатъчно, намаляват сексуалната издръжливост и сексуалният интерес.

Цинк – този минерал участва в образуването на допамин – невротрансмитер, който повишава либидото и отговаря за чувството на удовлетвореност, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *