БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Жива вода прочиства организма и лекува много болести

Жива вода не е ново откритие, но вече е лесно да бъде получена, защото е важна за  човешкото здраве

Феноменът жива вода е бил познат в дълбоката древност, когато лечителите използвали кюлче сребро, което слагали във вода. След като постои, го изваждали, а водата давали на болните да пият.

При много заболявания уникалната жива вода е помагала на пациентите, защото проблемите им са били свързани със замърсявания, липса на добра хигиена и развъждането на различни вредни микроорганизми в тялото.

Жива вода е истински феномен, защото именно среброто я прави алкална.  До сега са направени милиони изследвания за прочистващата функция на среброто и е установено, че няма микроорганизми, които са в състояние да оцелеят при контакт с него. Дори и да не погинат на момента, то до 1/2 час вече са мъртви.

жива вода
Пийте жива вода, за да бъдете здрави

Алкалната вода има свойството да неутрализира киселините, които се образуват в организма – в стомаха, в устата, в гърлото.

Сребърната вода убива бактериите и помага камъните в жлъчката и в бъбреците да бъдат разбити и изхвърлени вън.

Алкалната жива вода не позволява да се развива диабет, спомага за още по-добрата обмяна на веществата.

Сребърната вода подобрява метаболизма и не позволява да се натрупват мазнини в тялото. Приетата храна се усвоява още по-добре и пълноценно.

Освен, че убива бактериите, живата вода е антиоксидант. Тя активира цялата имунна система и я стимулира да се бори още по-силно с вредните натрапници, тежки метали и различни отлагания.

Когато имунната система е силна, човек е жизнен и много по-енергичен.

Пригответе си сами жива вода

Вече се продават различни уреди, с помощта на които можете сами да алкализирате водата у дома.

Не е желателно да купувате готова алкализирана вода от аптеките или други магазини, защото тя не е напълно прясна.

Когато сами си направите жива вода, освен, че трябва да я пиете, мийте зъбите си с нея и така ще ги йонизирате. Йоните върху зъбния емайл предпазват от кариеси и парадонтоза.

Живата вода е полезна за външно третиране на кожата. Тя подмладява клетките, изглажда във времето бръчките и премахва неприятните петна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *