ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на Паркинсон с БГ кисело мляко в Германия

Всеки знае колко полезно за нашето здраве е родното кисело мляко, а новината, че лекува и Паркинсон пристигна до нас от Германия

Преди години известен немски учен от Университета в Дрезден – Германия заболява от Паркинсон. Лекарите не са обнадеждени, че ще може даже да запази своето  физическо състояние, камо ли да се излекува.

Паркинсон е болест, която уврежда нервите и нервните окончания в мозъка. Затова човек не може да пази добро равновесие, а крайниците му треперят.

кисело мляко
Българското кисело мляко е вълшебно

Болен от Паркинсон трудно се движи. Почти не може сам да се обслужва, а да продължи да работи е абсолютно невъзможно.

Как точно немският професор е открил българското кисело мляко, не става ясно от статията в Билд. Но той започнал усилено да се храни с българско кисело мляко и след два месеца първите резултати били очевадни.

Професор Курцчалия се чувствал много по-добре, бил в подходяща кондиция и този резултат го заредил с оптимизъм да бъде търпелив и да продължи да яде кисело мляко.

Последните изследвания показали, че професорът вече е преодолял болестта на Паркинсон.

кисело мляко
Това е професор Курцчалия, който пребори Паркинсон с българско кисело мляко

Той отново е на работа в Института в Дрезден. Работи усилено, щастлив е и си е поставил за цел две важни неща – да открие по какъв начин киселото мляко е оправило неговата нервна система и го е върнало обратно към нормалния живот, както  и да популяризира киселото мляко в цяла Германия, да създаде условия за неговото производство, като ползите бъдат за България.

Докато немските учени си блъскат главите, за да разгадаят тайната на българското кисело мляко, всеки от нас трябва активно да го яде, защото то е полезно за стомаха и за червата.

Нискомаслено кисело мляко трябва да ядат и диабетиците, за да може млечната киселина, полезните бактерии и всички ензими, калций, калий, желязо  да поддържат едно по-нормално физическо съществуване на болните.

 Кисело мляко трябва да ядат бременните и подрастващите, защото то е важно за костите и зъбите.

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечение на Паркинсон с БГ кисело мляко в Германия

  1. Владо Ангелов каза:

    Какво количество,каква масленост и кога през деня трябва да се консумира киселото мляко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *