ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Четири причини да се откажем от пластична операция

По-малък нос, по-голям бюст и стегнат корем: милиони жени мечтаят за всичко това и са готови да легнат под скалпела на хирурга, при това – срещу солидна сума. Има обаче поне четири причини да се откажем от пластична операция.

plastЗащо да се откажем от мечтаната пластична операция, обясняват от medikforum.ru. Ето причините:

1. Скъпо е. Средната цена за това да ти опънат бръчките на лицето в САЩ струва 6 500 долара, а ринопластиката – 4 000. Във всяка държава има съобразен със стандарта ценоразпис, но и bg-магьосниците на естетичната хирургия не работят за без пари. С такива суми, които струват пластичните операции, могат да се платят няколко месечни вноски по ипотечен кредит или да се поглезите с екзотична почивка в далечни земи. При това пластичните операции и при най-сполучливо изпълнение нямат гаранции завинаги: след не повече от осем-десет години процедурата трябва да се повтори. Изсмуканите чрез липосукция мазнини пък се натрупват само след година.

2. Пластичните операции създават зависимост. Веднага щом ремонтирате една своя част, започва да ви се иска да пооправите още нещо. Който е платежоспособен нерядко се поддава на тягата. Прекаленото пристрастяване към подобни подобрения често дава уродливи резултати. Пример – Донатела Версаче.

3. Не забравяйте риска! Козметичната операция си е операция като всяка друга. Заплашват ви същите възможни последици, както при всяка хирургическа интервенция: упойки, инфекции. При поставянето на гръдни импланти могат да се появят куп усложнения. А наясно ли сте с това как при вашето здраве ще понесете операцията? Рисковете нарастват с възрастта, при диабет и затлъстяване, ако имате болно сърце или пушите.

4. А ако не се харесате?! Според статистиката една трета от пациентите, понесли пластична операция, не се харесват в новия си вид. Не забравяйте, че видът ви отпреди операцията вече никога няма да може да се възстанови. Освен това промените на носа, веждите, клепачите или устните не правят един човек по-привлекателен. И със сигурност – не му донасят онази житейска промяна, която може да го направи щастлив.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 6 до “Четири причини да се откажем от пластична операция

  1. Пепи каза:

    Здравейте мили дами.Много хубава статия. Внучката ми искаше да си уголемява бюста и с майка и предприехме офанзива . Аз междувременно започнах да взимам Хидраплениш заради болките в ставите, а то и кожата като ми се опъна и стана една гладка и свежа! Един ден внучката казва, какво ме спираш и ти си ходила по процедури, признай си.Тогава и показах капсулите. Хидраплениш ни помогна и в домашните неразбории.

  2. Христина Попова каза:

    Здравейте, мили госпожи, и аз искам да се включа в този разговор и да споделя приятната си изненада от Хидраплениш. Имах болки в ставите и внучката ми го подари. Болките намаляха, а съседките и дъщерята ме питат как съм се подмладила.Сега и тя го пие.

  3. Мая Додева каза:

    Здравейте, Петя, Хидраплениш можете да го купите от всяка аптека. Добре сте се насичила към този продукт. Ще останете доволна. Радвам се, че съм от полза.

  4. Петя каза:

    Много сте права, госпожа Додева. Да ми кажете за този препарат Хидраплениш къде мога да си го закупя?

  5. Мая Додева каза:

    Толкова е грозно млади момичета да се подлагат на тези интервенции. Аз съм на възраст и знам колко е трудно да се поддържаш свежа и хубава. Намерих решението в лицето на Хидраплениш.Препоръчвам го на всички жени вместо агресивни интервенции.

  6. Лидия каза:

    Напълно съм съгласна със статията. Аз си поддържам кожата с Хидраплениш.Действието му е видимо след месец употреба. Спестих пари от козметични процедури и изглеждам подмладена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *