ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Причината за диабета е открита!

Диабетът може да се излекува, тъй като учените намериха причината за заболяването!

Учени от университета в Манчестър са открили, че хормонът амилин (Amylin) се струпва около клетките на панкреаса и им пречи да произвеждат инсулин. Инсулинът пренася захарта от кръвта до мускулите и мастната тъкан, които я използват за енергия. Когато той не достига в кръвта, се натрупва опасно високо ниво глюкоза, която уврежда сърцето, бъбреците, очите и нервите. Тази болест се нарича диабет.

Резултатите от изследването показват, че и при двете форми на диабет – 1 и 2 се получава това струпване на амилин. Новата находка може да проправи пътя за откриването на лекарства, които спират натрупването на амилин или разтварят вече натрупаните такива. Екипът се надява да изработи лекарства, готови да минат на клинични проучвания в следващите две години. Очаква се те да бъдат изпитани при пациенти с диабет тип 1 и други с тип 2. Клиничните изпитвания са планирани с изследователски групи в Англия и Шотландия.

Учените заявяват, че амилинът е проучван в продължение на много години, като причинител на диабета. Двата типа диабет по принцип се различават в причинителите си и учените не са съвсем наясно какво точно причинява диабет тип 1. Изследват се много хипотези, като се започне от наследствената обремененост и се стигне до неестествената намеса в имунната система чрез ваксини. Много доказателства и исторически данни показват, че ваксините повече увреждат, отколкото помагат на имунитета на организма. Увеличението на автоимунните заболявания още в детска възраст освен на други фактори се дължи и на страничните ефекти от ваксините.

 

Проваксинаторите не са последователи на истинската наука!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *