Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Работохолизмът разболява!

Работохолизмът напоследък е една от най-модерните диагнози

работохолизъм За съжаление тя може да съсипе най-стабилното здраве и най-здравата връзка с половинката и роднините. В повечето случи обаче проблемът е свързан с неправилно планиране на задачите и невъзможност за управление на собственото време.

Не пренебрегвайте сигналите на тялото си

В съвременния свят темповете на живот все повече се ускоряват. В тези условия човек често е склонен да си затваря очите за своите здравословни проблеми, за да не излиза от работен ритъм. Боледуваме накрак, потискаме хроничната умора с кафе и други стимуланти, не обръщаме внимание на тялото си, докато нещата не станат сериозни. Тогава обаче ситуацията обикновено е излязла извън контрол и е необходимо сериозно лечение. За да го избегнете, вслушвайте се в тялото си – никоя болка не е случайна. Хранете се пълноценно, спете достатъчно, почивайте редовно, приемайте витамини – само така ще сте в състояние да вършите и работните си задължения.

Поставяйте си не повече от 3-5 основни задачи за деня

Всяка сутрин определяйте най-важните Задачи и съсредоточете усилията си върху тях още от началото на деня. Този навик ще ви помогне да се отучите да отлагате всичко до последния момент и в крайна сметка да останете без лично време за себе си и за близките си, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *