ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мумио или кръв от планината – какви са ползите за здравето?

Условията на живот на Земята се променят, зачестяват природните стихии и човечеството се замисля за прехраната си

mumio Пророчицата Ванга много пъти е предупреждавала, че ще дойде време от лицето на земята да изчезнат растенията, дърветата, животните. Предсказвала е, че първо ще се лишим от зеленчуци като лук, чесън, чушки. После ще изчезнат пчелите. И наистина пчеларите в различни краища на света вече имат проблеми, тъй като тези насекоми загиват. Ето защо минералната храна може да се окаже надежден източник на жизнена енергия за човека в бъдеще. С цел да се състави карта може да се проведат геоложки проучвания на предполагаемите местонаходища на амброзия, нектар и цеолит (минерал със стъклен блясък, чийто кристален строеж се мени при поемане и изпускане на вода, използва се за омекотяване на вода).

Мумиото, популярно и у нас, се смята за „чудотворен балсам“. Наричат го „кръвта на планината“, „сок от скалите“. Открива се по стръмни урви, в пещери във вид на висулки (сталактити) или изтичащо от скални пукнатини. Пречистеното мумио е тъмнокафява субстанция, разтегляща се лепкава маса, омекваща от топлината на ръцете. Има смолиста специфична миризма и горчив вкус. Разтваря се във вода с малко утайка.

Мумиото отдавна се използва за лекуване на различни недъзи. Включва в състава си микро-и макроелементи, метални окиси, аминокиселини, витамин В12 и В1, етерични масла. То усилва регенеративните процеси в организма, действа като противовъзпалително, антитоксично и укрепващо средство.

тибетски билков балсам
Тибетски билков балсам с мумийо – лек за всяка болка!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *