Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли начин да останем здрави, вечно млади, да живеем поне 100 години?

Този въпрос занимава хората от векове. За съвременната наука той все още е загадка

вечно млади В древногръцките митове се казва, че на Олимп боговете ядат амброзия и пият нектар. Те им осигуряват сила и вечна младост. Носят се легенди как някога за поддържане на здравето хората са използвали непознати днес начини за лечение, отглеждали са подмладяващи ябълки и растения с мощно целебно действие.

Но те били пазени в тайна. От античната литература не може да се разбере какво са представлявали амброзията и нектарът, къде са находищата, как се получават и как се използват. Но търсенето им не е спирало. И в миналото, и сега научни експедиции издирват тайни знания и находища за минерали и субстанции с необикновени свойства по цял свят. Най-притегателните райони за тях са Хималаите, Тибет, Сибир, Южна Америка, Африка.

Знае се, че нектарът и амброзията на Олимп са били доставяни някъде от Африка, където били добивани дълбоко под земята. Твърди се, че такива находища има на Антарктида, в Китай, Япония, Куба.

Амброзията и нектарът все още са мистериозни и недостъпни за хората, а същността и съставът им занимават учените. Твърди се също, че те са само за богове, защото всеки смъртен рискува да умре, ако се осмели да ги опита. Заблуда ли е това?

Смята се, че амброзията е във вид на кристали със светъл цвят.

Дълбоко в недрата под тях или в техните „корени“ се произвеждат и утаяват различни продукти на жизнената сталактити в пещери. Най-често се отделя от тъмни на цвят скали. На цвят е жълто-оранжев, но на места се среща с виолетов или друг оттенък. Сталактитите нарастват предимно през пролетта и лятото, когато в природата се отделят повече сокове. Големи залежи на скали, отделящи нектар, имало в пещери, дълги десетки километра. Твърди се, че находищата и технологиите за добив са отпреди 1500 г. пр. Хр.

Образуването на нектара и амброзията се свързва с тектонични процеси, нагъването на земната кора и формирането на планини. Затова находищата им са техните подножия. Според древноиндийски знания планините на Земята се зараждат, растат, стареят и се разрушават подобно на дърветата. Твърди се, че имат коренова система, чрез която се размножават. Тя даже се виждала на спътникови снимки на Земята. Има млади планини, които още растат, и стари, които вече се рушат. Те имат своя „генна“ структура и жизнена система с циркулация на енергопотоци и течности в разни посоки, както и процеси на взаимодействие и преобразуване. Планините са като живи същества и живеят хиляди и милиони години.

Дълбоко в недрата под тях или в техните „корени“ се произвеждат и утаяват различни продукти на жизнената им дейност, които са ценни и за човека. Сред тях са амброзията и нектарът. Дали геолози, спелеолози и миньори са попадали на амброзия и нектар, но са ги подминавали, без да ги разпознаят? Вероятно, но пък птици и животни интуитивно са могли да ги откриват там, където реки и потоци ги изнасят на повърхността. Дойде ли пролет и преди брачния период птиците и животните ядат пръст, минерали, глина. Оттук и легендата, че именно птиците са пренасяли нектара и амброзията до Олимп. А пък по изпражненията им хората са се опитвали да открият находището. Амброзията и нектарът превъзхождат всички известни минерали, храни и течности. А приготвянето им за консумация със сигурност няма нищо общо с познатите ни технологии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *