Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РЕНОВАКС / RENOVAX

Съдържа глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонил-метан, манган, витамин С

renovaxПредназначение

РЕНОВАКС е продукт от групата на хранителните добавки, чийто прием оптимизира ставната подвижност, намалява напрежението и болките в ставите и съдейства за по-лесно преодоляване на сутрешната скованост. Счита се, че употребата на РЕНОВАКС в профилактични програми и като част от комбинирана терапия при ставни проблеми, допринася за съхраняване на хрущялната тъкан и насърчава производството и съхраняването на достатъчен обем смазваща течност в ставите.

РЕНОВАКС може да се приема продължително време.

Как се приема

Продуктът се предлага под формата на ефервесцентни таблетки, всяка от които се разтваря в около 200 мл вода. Дневната доза е 1-2 таблетки. РЕНОВАКС се приема в продължение на три до 6 месеца, всеки ден. Продължителността на приема се консултира с лекар и зависи от характера на болестния проблем и състоянието на пациента. По лекарска преценка таблетките могат да се приемат и повече от половин година.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи РЕНОВАКС може да провокира отклонения от нормалното здраве, ако приемът е паралелен с някои противосъсирващи препарати. Възможно е пациентът да се оплаква от виене на свят, главоболие и слабост, както и да получи подкожни или вътрешни кръвоизливи.

Продуктът не съдържа захар и може да бъде препоръчван на диабетици.
Не дразни стомашната лигавица.

Кога НЕ БИВА да се приема

По принцип без ограничения. Повишено внимание при пациенти с траен прием на антикоагуланти, чийто ефект се усилва от РЕНОВАКС. Потърсете незабавно лекарска помощ, ако вземате подобни медикаменти и приемът на РЕНОВАКС ви причинява промени от рода на кафяво оцветяване на урината, черни изпражнения, необичайно кървене от венците, необясними синини по кожата.

Продуктът е предназначен за профилактика и лечение на възрастни.

Взаимодействие с други медикаменти

РЕНОВАКС влиза в лекарствени взаимодействия с продукти от типа на варфарин и дикумарол, като усилва антитромботичните им свойства. Паралелният прием не се препоръчва.

__

Усреднена цена в аптеките – 29 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *