Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ДИОСМИНОЛ / DIOSMINOL

Съдържа диосмин, микрокристална целулоза, екстракт от конски кестен – ескулозид, хесперидин, малтодекстрин, магнезиев стеарат, свързващи компоненти, талк, оцветители

diosminolПредназначение

ДИОСМИНОЛ е продукт от типа на хранителните добавки, който подобрява венозния тонус, оптимизира циркулацията на кръв в долните крайници и неутрализира усещането за тежест и умора. Въздействието му за подобряване еластичността на вените и заздравяване на стените на кръвоносните съдове се дължи основно на биоактивните съставки диосмин и ескулозид. Компонентът диосмин насърчава пълноценната функция на венозната система, а ескулозидът – екстракт от конски кестен, улеснява движението на кръвта.

Как се приема

Препоръчителната доза ДИОСМИНОЛ е 1-2 таблетки дневно. Продуктът се приема с повече вода, независимо от храненията. Не се препоръчва превишаване на дневната доза. Прилага се като профилактично средство и в състава на лечебни програми при проблемни вени.

Плюс на този продукт е микронизираната му форма: това означава, че компонентите му присъстват в състава на таблетките в изключително малък размер на частиците. Това съдейства за бързото им и пълноценно усвояване.

Възможни нежелани ефекти

Не са регистрирани.

Кога НЕ БИВА да се приема

ДИОСМИНОЛ не се препоръчва при лечение на деца, бременни и кърмачки.

Не вземайте добавката, ако имате алергия към някоя от съставките й.

Взаимодействие с други медикаменти

Не е съобщавано за взаимодействия, при които произтичат негативни последици за пациента.

Усреднена цена в аптеките – 26.70 лв за стандартна опаковка от 60 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *