ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изпитана диета с гъби стопява бързо килограмите

Изберете диета с гъби и може да стопите излишните килограми без много усилия и гладуване

След диета с гъби звездите от екрана и модния подиум изглеждат просто зашеметяващо. Това се дължи на огромния букет от витамини и минерали, които гъбите доставят на нашия организъм, а те са много важни за състоянието на кожата, ноктите и косата.

dieta-gС малки изключения, гъбите са подходяща храна за всички възрасти. След толкова валежи напоследък, лесно може да намерите подходящите продукти на добра цена.

Първи вариант – отслабване с 6 – 7 кг на месец

Във всички ястия месото заменете с гъби – само варени, мариновани или задушени (пържените са висококалорични!). Този вариант ви позволява скоростно и без усилия да се отървете от излишните килограми. Обикновено за четири седмици ефектът се постига. Направете пауза и може да продължите отново.

Втори вариант за по-скромни резултати

За тази диета са необходими около 400 грама гъби на ден. Разделете ги на три равни части за закуската, обяда и вечерята. Допуска се да включите в диетата си растително масло, зеленчуци (без картофи), плодове (сладко-кисели), ръжен хляб, зеленчукови сокове, зелен чай, мед и вода. Избягвайте сол и захар. Може да си сготвите лесни ястия, като пилешки гърди с гъби и зеленчуци.

Третият вариант (бърза загуба на тегло) е предназначен за една седмица и можете да стопите 3 кг. Примерно меню за деня:

Закуска: варени гъби на салата с нискомаслено сирене, малко хляб и чаша чай или черно кафе.

Обяд: супа от гъби (без картофи), зелен чай с лимон без захар.

Вечеря: зеленчукова салата, една ябълка, половин кофичка нискомаслено кисело мляко.

Съвети: В гъбената супа можете да добавите целина, за да увеличите ефекта на загуба на тегло. При диета с гъби от вечерята до съня трябва да има достатъчно време, защото те са трудно смилаема храна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *