ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашни рецепти срещу ревматизъм

200 грама зехтин, 200 грама газ, 10 люти червени чушлета се слагат в тъмно шише, което плътно се запушва и се оставя на топло място. Разклаща се по няколко пъти на ден. Кисне 9-10 дни и тогава лекът е готов. С него се мажат болезнените места, като всяка вечер от сместа се втрива в кожата. По време на лечението да се носят вълнено бельо и чорапи.

Към 250 грама зехтин да се прибави 4 пакетчета счукан карамфил и да се загрее на водна баня. С готовата изстудена смес преди лягане да се мажат болните места.

Във вряща вода се слагат една-две шепи трици да поврят на тих огън. Краката се накисват в горещата вода и се държат докато започне да поизстива. Избърсват се, изтриват се, разтриват се енергично с парче вълнен плат и им се прави компрес със пирт или силна домашна ракия. Увиват се с вълнено одеало и се спи така.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *