Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитана рецепта пази децата от инфекция на стомашно-чревния тракт

През лятото зачестяват инфекциите на стомашно-чревния тракт, като най-често атакуват децата

дете

Консумацията на храни, несъхранявани в хладилник и престояли на открито, води до бързото разпространение на този вид заболявания. Причината е, че при високи температури патогенните микроорганизми се размножават бързо. Затова е много важно да спазвате препоръчания от производителя температурен режим за съхранение на продуктите.

При децата стомашно-чревните инфекции протичат тежко, защото са съпътствани от висока температура в съчетание с диария и повръщане, които бързо обезводняват организма. Ако не настъпи подобрение след ден-два, потърсете лекарска помощ.

Д-р Стаменка Дачева дава стара и изпитана рецепта, която може да предотврати дехидратацията при децата. В един литър вода се разтварят 1 ч,л. готварска сол, 1 ч.л. сода бикарбонат и 2 с.л. захар. Лечебната напитка се приема на бавни глътки, по малко, но често, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *