ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лимон и глицерин се справят с анемията

1 лимон се залива с гореща вода и се вари на тих огън 3 минути. Изстисква се и в сока се прибавя 1 супена лъжица глицерин. Сипва се в чаена чаша и чашата се допълва с мед. Сместа се разбърква добре. Приема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица 1час след хранене.

Смесват се и се разбъркват добре по 50 грама листа от орех, стръкове от глухарче, стръкове от върбинка, по 150 грама корени от кръвен здравец, листа и корени от коприва. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама кипяща вода. Ври 7 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама стръкове от жълт кантарион, листа от коприва и листа от живовлек, по 10 грама стръкове от шапиче, стръкове от бял пелин и листа от черна боровинка, 15 грама листа от орех. Билките се нарязват ситно и се слагат в тъмно шише. Заливат се с червено домашно вино. Бутилката се държи на тъмно и студено 20 дни. Прецежда се течността. Пие се 3 пъти дневно по 2 супени лъжици преди хранене. Добре е да се добави 1 чаена лъжичка мед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *