Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Люляк и теменуга срещу копривна треска

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама листа от люляк, стръкове от трицветна теменуга, листа от живовлек, стръкове от камшик. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 10 минути и отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 грама стръкове от камшик, по 60 грама листа от коприва и стръкове от живовлек, 50 грама стръкове от бяло подъбиче. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вода и се вари 10 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 60 грама стръкове от трицветна теменуга, 50 грама стръкове от глухарче и 120 грама семе от фий. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама топла вода. Ври 5 минути на тих огън и се прецежда. Приема се по 120 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *