Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

След тренировка изпийте една напитка „Power-Up”

Тази уникална комбинация ще рехидратира тялото ви след тренировка, тъй като е богата на калий и други електролити от мангото и кокосовата вода.

Киселото мляко и бадемите осигуряват протеини, които възстановяват мускулите.

Рецепта за две чаши (по 200 мл):

¾ чаша кокосова вода;
½ чаша 2% обикновено кисело мляко;
1 ¼ чаша манго, нарязано на парчета;
¼ чаша ягоди (около 5);
2 супени лъжици бадемово брашно (ситно смлени бадеми);
1 супена лъжица пресен лимонов сок.

Комбинирайте съставките в блендер с висока мощност и ги направете на гладко пюре. Ако нямате блендер – настържете на ренде и след това ги смачкайте още с хаванчето. Разделете в две чаши и веднага изпийте напитката в компанията на близък човек.

Прясно приготвените напитки като сокове и нектари (фрешове и смутита) се консумират веднага. Ако решите да ги оставите за консумация в по-късните часове – не ги слагайте в хладилник, защото ще загубят всичките си полезни свойства.

Съвет: не приготвяйте напитката, ако не сте готови да я изпиете веднага. Подрете продуктите „в бойна готовност” и когато сте готови да се насладите на здравословната течност – поставете всичко в блендера.

Хранително съдържание за една порция – 181 калории, 30 гр въглехидрати, 4 гр фибри, 24 гр захари, 4,5 гр мазнини и 27 мг натрий.

Варианти:

Ако нямате манго, можете да го замените с праскови. През зимата ползвайте замразени плодове.

Можете да усилите протеините като добавите сурово бадемово масло, а за подсилване на калия – добавете един банан или няколко зрели кивита.

 

 

Здравословна напитка от манго и авокадо

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *