Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как индианците лекуват с тюркоаз?

Тюркоазът е ценен минерал и почитан сред коренните жители на Америка. 

Той се счита за лечебен камък. През годините намирането и изкопаването на тюркоаз е било част от живота на много племена в областите на Ню Мексико и Невада. Той е широко разпространен и се разменя между индианските племена, като всяко племе е разработило собствени стилове за използването му. Освен това те имат различни имена за камъните със син или зелен оттенък. Индианците изработват специални, свещени предмети и бижута от тюркоаз. Те вярват, че носенето на бижута от камъка или втъкан в дрехите им ще помогне да се излекуват чрез силата на енергиите на Земята, които са се влели в камъка, тъй като той е изваден от недрата й.

Носете тюркоаз, за да се излекувате и пречистите. Вижте как помага.

Детоксикация

Като един от най-лечебните камъни, тюркоазът помага да прочистите тялото си от алкохол, отрова, инфекция и замърсители.

Психично здраве

Тюркоазът оказва положително въздействие на ума и мисленето. Смята се, че камъкът произвежда позитивно мислене, интуиция, мъдрост, съпричастие, спокойствие и щастие.

Комуникация и приятелство

Много от коренните жители на Америка вярват, че тюркоазът помага за по-лесното осъществяване на контактите с приятели и познати. Смята се, че помага за повече откритост и честност в отношенията между хората.

Любовта

Друго поверие е, че тюркоазът отваря цялото тяло на човека, така че той може да бъде осенен по-лесно от любовта и в същото време да може да дава повече любов на хората и животните около себе си. Да се освободи от лошите мисли и по този начин да бъде щастлив.

Здраве

Индианците използват тюркоаза за лечение на болести, свързани с дихателната система, костната система, храносмилателната система и за цялостно укрепване на имунитета.

Носенето на тюркоаз ще ви предпази от болести и ще се излекувате по-лесно от съществуващите си болежки.

 

Тюркоазът е майстор на изцелението!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *