ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Клизма с кафе за здраво тяло

New Earth Cafe в Австралия предлага нещо необичайно: клизма с кафе! Веднага след обявяването на новината 140 австралийци си купили комплекта, предназначен за домашна употреба.

video-semeystvo-se-pristrasti-kam-klizma-s-kafe-div-bgСобственичката на кафенето – Сара Парсънс отбелязва, че преди всяка процедура любопитните да я изпитат трябва много внимателно да се запознаят с инструкциите за изпълнението й. За клизмата трябва да се приготвят пречистена вода и кафе, което е изпечено само леко, разкриват от meddaily.ru.

Ползата за организма от клизмата с кафе е доказвана от не един ентусиаст, но обществените нагласи вдигат една бариера пред масовото й приложение. В мрежата дори има подобен коментар: “Ще ви разкажа за едно необичайно приложение на кафето. В този час вие сте изпили вашето кафе – значи няма опасност да го изплюете, когато разберете за какво става дума”.

Клизмата с кафе позволява кофеинът много лесно да достигне до черния дроб и да активира функциите му. Към научните обосновки на този вид клизма се причисляват и анализи в посветена на тази тема книга на Шарлот Гершон. Самата тя проверява лечебните ефекти от кафето при различни заболявания в продължение на цели 70 години. От четири години поддържа собственото си здраве и това на съпруга си с клизми с кафе. Шарлот призовава потенциалните последователи да бъдат търпеливи, защото ефектът може да се почувства след години.

Сара Парсънс признава, че клизмите с кафе не са за всеки. Кафето има огромен лечебен потенциал, убедена е тя. Парсънс привежда примери с раково болни, които влизат в стабилна ремисия след клизми с кафе. Ефектът зависи както от концентрацията на напитката, така и от общото здравословно състояние и възприемчивостта на организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *