Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За дамите: Как да имате мека и чиста кожа само за 5 минути?

Мека, блестяща и чиста кожа – това са само малка част от обещанията на добре направения пилинг. Неговият принцип се състои в нанасяне на растителни или минерални микрочастици с кръгови движения и леко втриване в кожата. Те отлепват замърсяващите я вещества и освобождават епидермиса. Важното е да не се допуска прекалено силно търкане с агресивни козметични продукти!

Какво да използваме за пилинг?

Сол, захар, оризово брашно, смлени кайсиеви костилки или хума. Всички тези продукти позволяват отлично почистване и изглаждане на кожата. Има ги и в готовите козметични продукти, които се продават по магазините.

piling kojaКак да изберем продукта, който най-добре подхожда на кожата ни?

Всичко зависи от нейната чувствителност! По-нежната кожа не понася прекалено абразивния пилинг. За лицето можете да ползвате кайсиеви трици с хума. За тялото, където кожата е по-плътна, използвайте по-твърди ексфолианти – оризово брашно, сол или захар.

Колко често?

Ако имате суха и чувствителна кожа, правете пилинг веднъж на 2 седмици.

Нормалната кожа понася процедурата веднъж на седмица.

Мазната кожа се нуждае от 2 процедури на седмица.

След пилинга винаги трябва да се нанася хидрантен крем.

Не правете пилинг на кожата в областта на очите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *