ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вълшебен сок за отслабване – вижте рецептата в Lekuva.net!

И вие ли сте от хората, които се поглеждат в огледалото и всеки път си казват: „Трябва да отслабна!“? Поддържането на стройна фигура не е лесна задача, но е напълно възможна.

Предлагаме на читателите на Lekuva.net вълшебна плодова напитка за унищожаване на мазнините. Ако редовно консумирате по чаша от нея 30 минути след вечеря, успешно ще изгорите около половината калории, приети по време на хранене. Освен всичко това, сокът има лечебен ефект при хипертония и сърдечно-съдови заболявания.

Как да си приготвим такава напитка?

sok za otslabvaneВземете 1 добре узрял грейпфрут и 1 с.л. мед. Разрежете плода на две и с помощта на метална лъжица издълбайте вътрешната му част. Прибавете меда и разбийте всичко в блендер.

Най-голяма полза от напитката има, когато се приема 30 минути след вечеря. Естествено, най-добре би било да замените вечерята със сока.

Пектинът в напитката помага за ефективното отделяне на излишния холестерол и нормализира работата на метаболизма. А ликопенът помага за изхвърлянето на токсините.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *